Un inger cu aripa franta!

DEMNITATEA UNOR ALTFEL DE MAME (preluat din Familia Ortodoxa)
martie 16, 2014
A trecut la cele veşnice Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Gherasim !
aprilie 9, 2014
Show all

Un inger cu aripa franta!

Asa a pasit in viata micuta pictorita:expozitii,aparitii in presa si tv,aprecieri si aplauze.Un copil uimitor,cu nenumarate talente pe care parintii si indrumatorii le-au incurajat;pana intr-o zi cand cerul parca s-a naruit aspupra lor:copila a inceput sa se simta rau.Au urmat luni,ani de cautari,spitale in tara si strainatate.Doctorii ridicau din umeri:nu se gasea un diagnostic.Cand,in sfarsit,medicii s-au elucidat,cruntul adevar a lovit familia fetitei.Diagnosticul este „Trombofilie” si in tara,pana la varsta de 12 ani nu poate fi tratata.

Acum Irina Aldea are 8 ani,locuieste in Pitesti,a fost prezenta la evenimentul caritabil din 7,8,9 martie pentru a-si vinde picturile si,fara un tratament in strainatate,poate suferi in orice moment un accident vascular care ii poate fi fatal.

Familia Irinei nu isi poate permite costurile deplasarii in Italia unde are o rezervare in vederea spitalizarii pe data de 28aprilie.

Daca vreti sa va aratati solidaritatea cu drama acestui copil,daca din putinul

dvs.puteti darui o raza de speranta,puteti contacta familia Aldea la tel.0764832299 sau pe pagina de facebook Irina Maria Aldea.

Va multumesc si Dumnezeu sa va ocroteasca!

Fotografie

Sursa la-numai-3-ani-o-fetita-geniala-citeste-scrie-foloseste-computerul-picteaza-si-are-viziuni-paranormale

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com