Te voi lauda, Doamne, din toata inima

Rugaminte sau solicitare? Nu stiu! Dar stiu ca e nevoie de ajutorul vostru!
noiembrie 4, 2013
coroane funerare pomenirea mortilor
Sarbatoarea pomenirii mortilor sau mosii de iarna
februarie 24, 2014
Show all

Te voi lauda, Doamne, din toata inima

„Lăuda-Te-voi, Doamne, din toată inima mea, spune-voi toate minunile Tale.” Psalmul 9 

Bine v-am regăsit dragi frați întru Domnul, vă spun cu toată dragostea un sincer și călduros „La mulți ani!”.

Revin după un îndelungat si destul de tulburat timp să scriu iarăși aici. De data aceasta sper să nu mai treacă atâta timp până ce pun mâna pe tastatura și sa încep să scriu.

Dragi prieteni ai website-ului Pantocrator.ro vreau sa vă anunț ca astăzi se împlinesc 3 ani de când a prins viată website-ul nostru… în data de 9 ianuarie 2011 a fost rezervat și achitat domeniul Pantcrator.ro și acest lucru s-a întâmplat după o frumoasă și foarte interesantă incursiune prin lumea blogspot unde precedentul acestui website se numea pe atunci Ortodoxia Romana http://ortodoxia-romana.blogspot.ro/ care este și acum numai că nu mai este de actualitate. La numai 10 zile după achitarea domeniului Pantocrator.ro avea să aducă bucurie multor familii care au avut și care mai au copii cu probleme de sănatate și nu numai. 

Vă mulțumesc că ne sunteți aproape de 3 ani și sper din tot sufletul că o să ne rămâneți aproape în continuare.

Am început această postare cu un verset dintr-un frumos Psalm. Psalumul 9 în care David lăuda pe Dumnezeu „Lăuda-Te-voi, Doamne, din toată inima mea, spune-voi toate minunile Tale.” Am adus acest psalm pentru că fără El, fără Bunul Dumnezeu nu ar fi existat acest website. Poate că mulți v-ați întrebat cum a aparut acest website de ce și care e ideea. Foarte simplu! 

Eram in catedrala Mitropolitană de la Sibiu unde am văzut un copil îmbrăcat mai zdrențuros, ca un cerșetor, se uita în turla catedralei către icoana Mântuitorului… Fără să spună niciun cuvânt am văzut cum pe obrazul sau stâng a curs o lacrimă. M-am apropiat de el și l-am intrebat:

– De ce te uiți atât de sus?

Iar el cu vocea tremurată de lacrimi mi-a raspuns:

– Mă uit acolo sus să văd când va coborî mama mea și mă va ține în brațe și îmi va spune o poveste cum îmi spunea când eram mic.

In acel moment am rămas într-o liniște parcă smulsă dintr-un cimitir.  Am îndrăznit să îi șterg lacrima de pe obraz și să îl întreb ce s-a intamplat cu mama sa, la care el mi-a răspuns la fel de apăsat de durerea pierderii celei mai importante persoane din viața unui om, MAMA.

– Mama mea și tatăl meu au murit într-un accident de mașină în străinatate. 

În acel moment am rămas fără a putea spune un cuvânt și am mers către altar iar cand m-am întors să văd dacă mai este acel copil care se uita „atât de sus” nu l-am mai vazut, în schimb nu am sa pot uita ochii săi albaștri plini de lacrimi ce priveau icoana Pantocrator-ului.

Acesta a fost startul website-ului Pantocrator și sper să nu rămână numai aici… poate cu ajutorul atât al dumnevoastră cât și al multora v-om reuși să pornim un proiect de amploare care sa îi ajute pe acești micuți care se uită către icoana Mântuitorului și își asteaptă mămica să coboare sa îi tină în brațe.

La început acest proiect privea înfințarea unei asociații cu același nume numai că cineva din Alexandria a înfintat asociația cu numele Pantocrator în 11 aprilie 2011 adresa de înfințare a respectivei asociații este  județul Teleorman localitatea Alexandria str Dunării 364 Alexandria. Vreau să vă anunț că această Asociație nu are legătură cu website-ul nostru. 

Am rugamintea la dumneavoastră care cunoașteți sau puteți afla cine deține această asociație să mă anuntați și pe mine și poate o să reușim să o preluăm ca să realizăm ceea ce doreste cu adevarat proiectul Pantocrator.ro

Vă mulțumesc,

Cu drag, al vostru Florin Popescu

 

Florin Popescu
Florin Popescu
Simplu si atat de greu de inteles in cat nici eu nu ma inteleg!

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com