Razboiul credintei in flacarile Europei

Viata Sfantului Ilie Tesviteanu
Viata Sfantului Ilie Tesviteanu
iulie 20, 2016
Schimbarea la fata
Europa in schimbare la fata
august 5, 2016
Show all

Razboiul credintei in flacarile Europei

Razboiul credintei in flacarile Europei

Razboiul credintei ,asa cum ar putea fi numit, pune in flacari intreaga Europa. Tot mai multe relatari morbide impanzesc retelele de socializare. Pe zi ce trece tot mai des vedem in presa, ca de altfel si in retelele de socializare, scene morbide in care oameni sunt decapitati, pentru credinta lor in alt Dumnezeu decat dumnezeul unei organizatii care e condusa de satana, nu de Bunul Dumnezeu.
Intreaga crestinatate se zbate in lacrimi mai ales dupa ultimele atentate care vrem noi sa para uitate, dar ele sunt tot mai intense. Dragii mei, suntem intr-un razboi al deznadejdii, un razboi al credintei pierdute, un razboi al interesului material. Ne autodistrugem si nu stim de ce incepem sa fim tot mai putini si, mai mult, ne ducem spre pierzare cu razbunari si atacuri inutile care nu fac decat sa intarate o lume pierduta de mult din cauza credintei desarte intr-un Allah care, in esenta, este acelasi Dumnezeu dar inteles gresit. Flacarile Europei nu se mai sting din comemorarea celor stinsi din viata si totul este mai sumbru decat in operele de arta care relatau in detaliu intamplari din istoria care isi pune amprenta pe viitorul copiilor nostrii carora le ramane mostenire numai URA.

Cu cateva zile in urma ma chinuiam sa scriu un articol in care sa pun un vers referitor la durerea mamelor ce si-ar mai dori sa isi tina puii in brate si sa le aline durerile provocate de acest razboi al credintei desarte. Lacrimile lor sunt fluvii de durere care nu au unde sa se verse decat pe mormintele celor ucisi cu cruzime in atentate inutile. Suntem mai rai decat fiarele salbatice care isi mananca puii. Suntem mai rai decat orice rautate din lumea aceasta construita din dragoste si jerfa Dumnezeiasca.

Nu imi mai e de mirare ce se intampla in lume, cand noi oamenii am fost in stare sa decapitam Sfinti si sa rastignim pe  Fiul Dragostei Dumnezeiesti, pe insusi Iisus Hristos, lasand lacrimile sa curga mii de ani pe chipul celor care L-au iubit cu adevarat si inca il mai iubesc si il vor mai iubi, dandu-si viata pentru EL.

E groznic de dureros sa vezi ca cei pe care ii iubesti si vrei sa ii revezi nu mai sunt – spun asta privind ochii inlacrimati ai rudelor celor ucisi in atentate si in razboi.

Va scriu aceste randuri in speranta ca vom reusi sa iertam si sa ii invatam si pe altii sa iubeasca si sa ierte.

Va doresc sa iertati si sa fiti iertati precum copiii si sa iubiti la fel ca acestia; pe ei ii certi si vin si te strang in brate cu dragoste si te iarta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.

Florin Popescu
Florin Popescu
Simplu si atat de greu de inteles in cat nici eu nu ma inteleg!

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com