Nu am stiut sa ne pretuim valorile

Cristina Stamate
A murit actrița Cristina Stamate
noiembrie 27, 2017
Biblia Audio
aprilie 29, 2019
Show all

Nu am stiut sa ne pretuim valorile

Nu am stiut sa ne pretuim valorile! Chiar daca acum ne plangem ca nu o sa mai auzim nume precum: Ciprian Porumbescu, Mihai Eminovici, Ion Creanga, Vasile Alecsandri, Ion Luca Caragiale si multe alte valori, care ne-au purtat numele peste mari si tari.

Ne PLANGEM inutil, ca ne subjuga parlamentarii din zilele noastre. Ne miram cum are drept si voie o lege, inutila, sa isi arate coltii dracilor.  Cum e posibil ca noi neam crestin, sa acceptam o lege imbecila si lipsita de ratiune, sa ne puna sa acceptam ca barbat cu barbat sa se casatoreasca si femeie cu femeie?

Im plange sufletul cand ma gandesc ca tara noastra e patata de o rusine internationala ca sta la conducere o inculta lipsita de bune maniere. Tind sa cred ca pe timpul Raposatului prin impuscare marcata de tradare cultura nu era rusinata de „Doamna Chirita”.

Imi iubesc Patria si Neamul in schimb urasc LICHELLE, PRAMATIILE, HOTII SI DISTRUGATORII DE CULTURA pusi sa conduca tara asta ce a fost cladita pe sangele stramosilor nostrii. E imposibil ca ministerul culturii sa permita asa ceva…  Nu am scris inutil cu litere mici chiar imi pare rau ca le-am pus inclinat dupa IDIOTENIA pe car vor sa o impuna copiilor nostrii.

Ministerul Educației Naționale a publicat zilele trecute o propunere privind Strategia Națională de Educație Parentală. Ea este supusă dezbaterii publice până în data de 10 iulie 2018. https://edu.ro/consultare-publică-strategia-națională-de-educație-parentală-2018-2025-proiect
Ce conţin:
Părinții trebuie să renunțe la mentalitătile conservatoare. La nivelul percepției largi, în accepțiunea conservatoare, respectarea legilor morale produce efecte pozitive, nerespectarea lor produce efecte negative. Această viziune trebuie eliminată. (Pagina 3)
Copiilor li se va prezenta o nouă idee de familie, care poate insemna ORICE combinație de persoane, eliminând modelul natural, întrucat familia este “o constelație de idei, imagini si terminologii, creată si recreată permanent de practicile socio-culturale”. (Pagina 3)
Copiii trebuie sa aibă “respect pentru diversitate”. Prin conceptul extins de diversitate se va putea înțelege și mult vehiculata idee de diversitate sexuală: comportamentul heterosexual si homosexual vor fi prezentate ca două alegeri valide de viață, fără nici o diferentă între ele. (Pagina 23).
În viziunea Ministerului, lipsa de reacție a părinților va fi interpretată ca o acceptare a strategiei propuse. Daca vă pasă, exprimați-vă opiniile la adresa de email unde Ministerul așteaptă opiniile voastre: [email protected]

IMPOSIBIL de acceptat asa ceva! Suntem neam Crestin si Patriot. Va aduc aminte ca poporului roman ii plac FEMEILE nu barbatii, ca de altfel femeilor din Romania le plac Barbatii nu femeile. Ne imbolnavim GRAV cu o lege inutila pe care o propun poponarii neamului.

Promit sa ma dezbrac de caracter si sa „Ii dau Cezarului ce este al Cezarului, iar Lui Dumnezeu ce este al Lui”. Ajung sa imi fie greata sa duc copii la scoala cand vad ce ineptii ordinare poate sa nascoceasca EDU(website ticsit de te propaganda sustinerii LGBT). Se zvarcolesc in mormant stramosii neamului nostru, ce si-au varsat sangele pe aceste meleaguri. Ajung sa urasc adunatura de imbecili ce conduce acest neam!

„Unde esti tu Tepes Doamne????”

Florin Popescu
Florin Popescu
Simplu si atat de greu de inteles in cat nici eu nu ma inteleg!

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com