NOI vs ISIS

Schimbarea la fata
Europa in schimbare la fata
august 5, 2016
De ce monahii au barbă ?
august 26, 2016
Show all

NOI vs ISIS

Istoria se repetă iar noi nu învățăm nimic din ea.

Organizația teroristă Statul Islamic, nu este de ieri de azi, ci ea a mai apărut în istorie când în urmă cu 51 de ani, asasinatul unui membru al acestei organizații, a șocat America și întreaga lume. Numai că, dați-mi voie să cred, această organizație nu se numea pe atunci Statul Islamic ci Națiunea Islamului (The Nation of Islam – prescurtat NOI). Mi se par foarte asemănătoare numele, și felul lor de acțiune ca să cred că e vorba de lucruri cu totul diferite.

Mă refer la asasinatul din 21 februarie 1965 al lui Malcom X, cunoscut pe numele său real El-Hajj Malik El-Shabazz. Acesta a fost recrutat din închisoare de un membru al organizației Națiunea Islamului, pe nume, Elijah Muhamad. Pe atunci era în mare vervă lupta socială pentru drepturile negrilor afro-americani. Numai că Malcom X a descoperit marele secret al lui Elijah, faptul că acesta avea relații sexuale cu șase femei, membre ale acestei organizații cu care a avut copii.

Malcom a descoperit mai multe afaceri dubioase ale organizației Națiunea Islamului. Faptul că organizația instruia activiști negri care incitau la ură rasială, ținând discursuri în campusurile universităților americane. Populația afro-americană era permanent incitată de acești agenții ei, printre care enumăr pe Leonard Jefferies, Louis Farrakhan, Khalid Abdul Muhammad, etc.

Națiunea Islamului, sau NOI (The Nation of Islam), credea că toți sclavii africani aduși pe teritoriul americii de coloniștii albi erau musulmani, de aceea persista ca toți afro-americanii să se convertească la islam pentru a-și redobândi originile. Țelul principal al acestei organizații era să creeze o a doua națiune a populației negre în interiorul Statelor Unite.

Întors din primul său pelerinaj la Meka, a înțeles că toată tevaturaScreenshot (2) pentru oprimarea negrilor de către albi, este folosită de NOI ca tactică a dușmanului necesar și că în primul rând negrii trebuie să se elibereze de ei înșiși, de fobia rasismului din capul lor !

Aceasta trebuie să-i fi adus condamnarea la moarte pe data de 21 februarie 1965 de către membrii NOI, ce au provocat o diversiune pe când Malcom X ținea un discurs în Manhatan.

Astăzi tactica s-a schimbat. Dușmanul necesar nu mai este oprimarea negrilor de către albi, ci oprimarea musulmanilor de către creștinii, deși practic lucrurile stau exact invers dacă luăm în calcul atentatele din Londra (07.07.2005); Frankfurt (02.03.2011); Paris, cazul Charlie (07.01.2015); Paris, Bataclan (13.11.2015); Kőln (31.12.2015); Bruxelles (28.06.2016); Ierusalim (18.04.2016); Istanbul (28.06.2016) și Nisa (14.07.2016). Așadar avem un caz Malcom X generat la scară globală. În schimb dușmanul real a rămas același Statul Islamic sau Națiunea Islamului. Chiar nu văd care-i diferența!

Istoria se repetă și nu vrem să învățăm nimic din lecțile trecutului.

Doamne Iisuse Hristoase, când vei pune capăt nebuniei care încet-încet se dezlănțuie în întreaga lume ?

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com