Facebook si implicatiia moral sentimentale a acestuia

Să-l ajutăm pe Laurențiu !
octombrie 5, 2013
Rugaminte sau solicitare? Nu stiu! Dar stiu ca e nevoie de ajutorul vostru!
noiembrie 4, 2013
Show all

Facebook si implicatiia moral sentimentale a acestuia

Bine v-am regasit! Nu ne-am mai vazut de mult cu un articol sau ceva de genul acesta. 

Ma uitam astazi la postarile ce sunt puse de tooata lumea si ce sa vezi printre toate minciunile postate de website-urile mai multor televiziuni carora li se pare o stire senzationala Ghita Ciobanu’ sau mai stiu eu ce stiri care se repeta de parca ne-am uita la o telenovela care se difuzeaza la ora „x” si se redifuzeaza la ora „y”, am intalnit si un clip marcant cu trei oameni care sunt macelariti decapitati spre deliciul mai multor indvizi iar dupa cum ii spune tlul „Cannibals decapitate orthodox christian Bishop”, ma gandeam la sfintii nostrii mucenici care nu numai o decapitare au suferi ci mult mai multe chinuri care nici prin gand nu ne-ar trece fiind oameni rationali. Nu mai vorbesc de oameni care mai merg pe la biserica ca sigur daca merg la biserica pentru a fi trup si suflet la slujba nu ar face asa ceva. 

Ei bine dragi mei ma tot uit si nu imi vine sa cred cate prostii marcante se mai pun imensa retea de socializare care dupa cum spun rapoaretele devine tot mai mica in fata „pasari albastre” Twitter care e tot mai folosit de toti adolescentii din Statele Unite ale Americi.

Ei si uite asa gasim prin tumultul de prostii publicate pe Facebook si cateva lucruri care ne mai imbogatesc spritual, intelectual si de ce nu moral. Spre exemplu am sa aduc referire la paginile de facebook ale Manastirilor, Parohiilor, Orefelinate, Asocciatii, Biblioteci si multe alte oaze de cultura si invataturi.

Am o propunere pentru toata lumea!!!

Va invit sa adunam cat mai multe carti in format electronic pe care sa le postam aici sa construim Biblioteca Pantocrator. 

Toti cei care DONEAZA o carte Bibliotecii Pantocrator v-or fi trecute intr-o pagina a sustinatorilor proiectelor lansate de Website-ul Pantocrator.ro

Versiuni acceptate sunt: EPUB, PDF, DOC, DOCX,

Aceste carti se vor putea citi direct in pagina deicata ficarei carti.

Pentru mai multe detalii contactati-ma si va explic exact ce tebuie sa facem.

 

Florin Popescu
Florin Popescu
Simplu si atat de greu de inteles in cat nici eu nu ma inteleg!

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com