De la voi pentru ei

Hannah Hunt, “Plânsul de bucurie făcător”
februarie 28, 2014
DUMINICA CELOR CARE MAI CRED ÎN RAI
martie 4, 2014
Show all

De la voi pentru ei

Inca un mail sosit la redactie
 
Un copil…o familie…nu este basm,ci realitate-o realitate pe care n-o mai putem ignora si pe care un grup de oameni minunati s-au unit ca sa o schimbe.

Artisti,creatori de frumos,cadouri,surprize!Toate la Jupiter City Pitești,7,8,9 martie.

 
                  Am citit pe Facebook ca „a trai cu stil e……..creatie” si ca „in creatie rareori e frica,adesea e iubire…………..”.Deasemenea,ca toate marile descoperiri sunt facute de oameni ale caror sentimente o iau inaintea gandirii lor.
                 Astfel,am lasat sentimentul de iubire pentru semenii nostri sa o ia inaintea fricii si,cu ratiune,am initiat un proiect inchinat sarbatoririi zilelor de 1 si 8 Martie,proiect prin care promovam micii producatori,extrem de creativi,dar care nu au sansa de a expune intr-un mare centru comercial ,intr-un loc public sau in incinta unui lacas de cultura.Contributia din profitul obtinut de acestia pe parcursul evenimentului va ajunge la un copil care are nevoie de bani pentru a face mai multe operatii si la fratii lui.Acesti copii traiesc in conditii crunte,intr-o familie de someri si,dupa parerea mea,au si ei dreptul la un trai decent,la o copilarie frumoasa.Pana acum cateva luni,nu stiau ce gust are ciocolata.
                Este un eveniment menit sa stranga laolalta mesteri indemanatici,talente cunoscute sau necunoscute si persoane mai putin norocoase.
                Toata lumea castiga:comerciantii isi expun si vand produsele fara nici o investitie la un numar mare de vizitatori,cei care asigura divertismentul contribuie cu talentul lor,clientii isi fac cumparaturile intr-un cadru civilizat si modern si au parte de spectacole,premii si alte surprize placute,centrul comercial partener castiga clienti noi si ii fidelizeaza pe cei deja existenti si,ce e cel mai important,un copil va primi darul nepretuit al sperantei si al increderii intr-o viata decenta,mai aproape de normalitate,mai frumoasa.
               Acest eveniment nu este unul singular,am mai organizat si cu alte ocazii si in alte locatii si vom mai organiza si in viitor,deoarece noi,romanii,suntem prin traditie un popor solidar,creativ si capabil de fapte mari,iubitor si iubit de Dumnezeu.
               Acum mai mult ca oricand,avem nevoie unii de altii,avem nevoie de oameni talentati,inteligenti si plini de vitalitate,avem nevoie sa ne cunoastem si sa ne exprimam liber si in acord cu noi insine.Ca si popor,nu ne mai putem permite frica,lamentarile,pasivitatea-schimbarea acestei tari minunate si a standardului de viata depinde de fiecare dintre noi,de celebrii anonimi,incepand cu atitudinea in familie,la locul de munca si terminand cu modurile de petrecere a timpului liber.
             Schimbarea precede evolutia,asa ca va invitam sa evoluam impreuna,alaturandu-va initiativei noastre,oriunde ati fi:intentie de participare,voluntari pentru organizare,idei,”share” sau „like”,prezenta dvs la „TRIUMFUL SPERANTEI” in renasterea adevaratelor valori ale acestui popor.
 
               Artisti:Anca Sigartau,Silvia Dumitrescu,Manuela Cara,Urban Impro si multi altii.
 
Printre expozanti se numara si Irina Aldea,pictorita din Pitesti care a avut prima expozitie la 3 ani si care a fost diagnosticata cu hemofilie,boala care ii poate fi fatala in orice moment si care nu poate fi tratata in Romania.Parintii nu-si pot permite tratament in strainatate,nici macar o alimentatie corespunzatoare.
 
Detalii la tel.0740012757
 
Cu consideratie,
Agatha Munteanu
Florin Popescu
Florin Popescu
Simplu si atat de greu de inteles in cat nici eu nu ma inteleg!

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com