Ateismul in lume – dialog cu un ateu!

Deplorabila lume nouă.3.Fericirea
martie 4, 2015
Deplorabila lume nouă.4.Fericire, știinţă, adevăr.
martie 6, 2015
Show all

Ateismul in lume – dialog cu un ateu!

Bun regasit, dragi prieteni! Sa intreb ce mai faceti e prea mult cand nici eu nu mai stiu ce fac uitandu-ma in jur si vazand atata ipocrizie de care ma inspaimant. Azi o sa dezbatem  „Ateismul in lume”.

Mai exact survolam retele de socializare si m-am impiedicat de un articol destul de ciudat si anume ATEISMUL. Un subiect pe care as putea sa discut zeci si sute de pagini din care sigur o sa va plictisiti citindu-le.

Sa trecem si noi in revista ce este ateismul in convingerea umana si unde isi are fundamentalul inceput, Ateismul dupa cum gasim foarte rapid pe GOOGLE inseamna negarea Divinitati si este opusul Teismului, de provenienta Ateu este grecesc si inseamna Fara Dumnezeu mai exact Atheos (ἄθεος) o denumire la peiorativ pentru cei care negau exsitenta lui Dumnezeu (Indiferent de numele acestuia: Dumnezeu Iahve Budah Alah). Principiul acestui Ateism este foarte simplu, vreau sa fac toate tampeniile si sa spun baliverne declar ca sunt Ateu sau Liber Cugetator.

V-ati intrebat vreodata cand se roaga un ateu?

Este foarte simplu: In momentul in care avionul in care este nu mai functioneaza si este in libera cadere de la 7000 m altitudine, comic nu? In momentul respectiv el se roaga cu atata ardoare in cat dumnezeu isi trimite ingerii si il intreaba de ce se roaga celui pe care l-a negat toata viata. Sau cand fiul/fiica lor este pe patul de spital.

Rationamentul fundamental al ateismul il gasim inca dinaintea lui Hristos in momentul aparatiei flozofilor si treptat a inceput sa dispara acea idiotenie numita Ateism prin increstinare.

Intr-una din zile am avut ocazia sa discut cu un ateu care a ramas putin pe ganduri cand l-am intrebat din ce se trage fiinta umana:

F:  – Din ce se trage omul, fiinta umana?

A:  – Din Maimuta!

F:  -Bun daca e asa in loigica mea, fara suparare, esti maimuta?

A: – Nu

F:  -Dar? Ce esti tu?

A: – Sunt OM.

F: – Si din ce se trage omul daca tu nu esti Maimuta?

A: – Din maimuta, dar a evoluat ajungand o fiinta rationala.

F: – Foarte bine! atunci cum ai putea sa explici inceputul acestei lumi?

A: – Totul a inceput de la o scanteie de la un Big-Bang

Stia el ceva dar nu stia exact, aici e comedia celor care se dau atei fara stie ce spunea Darwin, Platon si alti parinti ai Ateismului.

F: – Ei bine atunci cine a pornit aceasta prima energie din care a luat fiinta prima forma a materiei?

La aceasta intrebare totul era foarte clar ca in sinea sa raspunsul era DUMNEZEU numai ca voia sa ramana zdravan pe pozitie dar pana la urma tensiunea cerebrala la facut sa recunoasca ca insusi Domnul Dumnezeu este creatorul acestei lumi.

Zilele trecute am fost intrebat de baietelul meu cine este Dumnezeu si de ce este atat de puternic, recunosc ca m-a pus putin pe ganduri pentru ca nu stiam cum sa ii explic pentru varsta lui de numai 6 ani existenta lui Dumnezeu si puterea Sa asupra umanitatii, atunci cu calmitate si gandindu-ma foarte bine i-am raspuns:

Dragul meu, Dumnezeu este un copil care la fel ca tine are jucarii, noi oamenii si tot ce ne inconjoara suntem jucariile Sale. iar puterea pe care o are asupra noastra este similara cu puterea pe care o ai tu asupra jucariilor pe care le pui unde vrei tu. La fel cum tu construiesti propriile tale jucarii din LEGO si el ne creaza pe noi. In aceasta simpla fraza am reusit sa il fac sa inteleaga ca dumnezeu nu este BABAU si ca se poate imprietenii cu Dumnezeu exact cum se imprieteneste cu copii de varsa sa. Puterea lui Dumnezeu este nemarginita cu toate ca ne lasa sa ne lasa sa ne facem de cap iar la un moment dat il lasa pe Lucifer si gloata sa de Atei sa ne incerce ratiunea religiei noastre indiferent de numele ei.

 

Dragi mei toate incercarile acestea legate de ateism si nunmai vin in special in timpul postului si numai, de aceea am sa va rog sa incercam sa punem genunchiul in fata icoanei si sa ne rugam ca „Copilul Dumnezeu” sa nu se supere pe noi si sa ne lase acolo in cutia cu jucarii fara sa ii mai pese de existenta noastra. Raman consternat de evolutia deplorabila a interzicerii religiei in scoli, acest lucru isi are si el fundamentul in erorile profesorilor de religie care sunt oameni capabili si urmeaza o anumita programa in scoli, numai ca in scoli nu se face RELIGIE ci se face INDOCTRINARE. Am putea spune ca se face ora de Ortodoxie nu de religie, Am rugamintea ca cei care simt ca sunt cu adevara ORTODOCSI sa semneze acele cereri de ora de religie si copii lor sa faca in continuare ora de religie iar cei care nu sunt ortodocsi sa mentioneze ca vor Relicie nu Ortodoxie.

Ramaneti aproape de Dumnezeu si El Insusi o sa va dea gandul cel mai bun in deciziile voastre, in niciun caz nu veti lua decizii ateice lipsite de ratiunea existentei lui Dumnezeu. Fiti Crestini, Fiti frati intru Hristos fii ai unei si Preabune Maici!

 

Florin Popescu
Florin Popescu
Simplu si atat de greu de inteles in cat nici eu nu ma inteleg!

Comments are closed.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com